Hírek

2023.09.04 12:49
Nagyker Promo

Tisztelt Vásárlóink!

 

 

A saját márkás termékek forgalma nagyobb mértékben növekedett az év első felében, mint a gyártói márkáké, ezáltal tovább növelték részesedésüket az eladásokban. A teljes FMCG-piacon a saját márka forgalmi részaránya 30,3% volt, ami kimagasló eredmény.

A Reál márkatermékek többsége ismert, megbízható gyártók terméke, vásárlásukkal partnereink kiváló minőségű fogyasztási cikkeket választanak, melyek ár-érték aránya kimagasló.

Ezeket a termékeket partnereink Reál, Hárs, Melody, Rio, Jóbarát, Falusi, stb névvel találják meg a választékunkban.

Közös érdekünk, hogy a Reál saját márkás termékek forgalma a tendenciáknak megfelelően növekedjen, ezért tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi feltételekkel saját márkás promóciót szervezünk:

A promóció tartalma: Amennyiben a 2023.09.05. – 2023.09.23. időszak alatt kiszámlázott vásárlásainak összértéke eléri a bruttó 250.000.-Ft-ot, a vásárlás nettó összegből 5 % utólagos visszatérítést biztosítunk, bónuszlevél formájában.

 

A promócióban résztvevő termékek körét megtalálja a levelünkhöz csatolt fájlban, a Webshopon az „Nagyker Promo”-ra kattintva, illetve képviselőinktől is kérhet tájékoztatást.

 

 

FONTOS: visszatérítés kizárólag a mellékelt listában felsorolt (a Webshopon a Nagyker  promóció fül alatt megtalálható) termékek vásárlás esetén jár.

A promócióban vásárolt áruérték a negyedéves elszámolások forgalmi értékébe beletartozik, de visszatérítés nem jár utána.

 

VÁRJUK VÁSÁRLÁSAIKAT!

Webáruház készítés